Românul Adrian Stoica și câinele lui Hurricane (Uragan) au câștigat finala concursului „America's Got Talent” și premiul cel mare de un milion de dolari.

Cei doi au prezentat un număr spectaculos de dresaj canin, lăudat intens și de juriul competiției. De altfel, actrița Sofia Vergara - membră în juriu - a fost chiar invitată pe scenă, alături de Hurricane și stăpânul ei, jucând un mic rol în scenetă.

„Ce nu e de iubit aici? Hurricane este cel mai deștept câine pe care l-am văzut, tot acest număr a fost adorabil. Mulțumesc mult, ai fost incredibil”, i-a spus Heidi Klum, una dintre juratele concursului, după prima etapă din concurs. „Vă iubesc”, a zis și Sofia Vergara.

Elogii a rostit și Simon Cowell: „Ceea ce am văzut este incredibil, pentru că a părut că de fapt câinele joacă, interpretează. Cred că Hurricane ar trebui să fie într-un film, pentru că e o stea”.

Pe lângă premiul de un milion de dolari, Adrian Stoica și Hurricane au câștigat și oportunitatea de a avea propriul show în Las Vegas.

Originar din Brașov, bărbatul în vârstă de 45 de ani locuiește în Italia de aproape două decenii și a participat și la concursuri de talente din România.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!