Românul Antoniu Petrescu, în vârstă de 40 de ani, este cunoscut sub numele de Don Elvis în Italia, căci în timpul zilei ţine slujbe ca preot într-o mică localitate, iar seara se transformă în Elvis şi dă concerte.

Potrivit site-ul wowbiz, Antoniu s-a născut în Bucureşti, dar a mers, în 1993, să studieze teologia în Italia. Între timp, însă, l-a văzut pe Elvis la televizor şi s-a ataşat de muzica lui.

În 2004, a fost sfinţit la Vatican ca preot într-o localitate din centrul Italiei, Avezzano, unde dimineaţa merge şi ţine slujbe, nunţi şi botezuri, iar seara se transformă în Elvis dând concerte pregătite cu coregrafii şi formaţie pe muzica lui Elvis Presley.

"Am trait intotdeauna cu aceste doua pasiuni, biserica si muzica. Pe scena ma transform in Elvis, mai ales ca muzica vine de la Dumnezeu. El avea voce, talent, carisma, ca sa nu mai vorbim de generozitate", spune Don Elvis.

Românul va fi protagonistul unui documentar realizat de o televiziune din Peninsulă, dar a mai apărut în reportaje şi în alte ţări.

Mai mult pe wowbiz.ro