Întâmplare bizară, petrecută zilele trecute. Un cetăţean originar din judeţul Vaslui, pe numele său Mihai Danciu, a ajuns la un spital din Marea Britanie, după ce a fost găsit beat turtă şi bătut în curtea unor englezi.

Potrivit site-ului vremeanoua.ro, Mihai Danciu a ajuns zilele trecute la Spitalul Whipps Cross din Londra, unde este internat, punând în încurcătură cadrele medicale de acolo. Danciu le-ar fi spus că nu ştie cum a ajuns în Anglia, cu atât mai puţin în curtea unor londonezi, de unde fusese preluat de către echipajele medicale.

Românul prezenta multiple lovituri şi ar fi fost în stare avansată de ebrietate atunci când a fost ridicat din curtea britanicilor. Cea care a prezentat povestea vasluianului a fost o asistentă de origine română. Femeia a cerut ajutorul celor care ar putea oferi informaţii despre Mihai Danciu. Bărbatul zice că nu-şi mai aminteşte nimic.

"El spune că nu cunoaste pe nimeni si că nu îsi aminteste cum a ajuns în Regatul Unit. Se numeste Mihai Danciu si este din Vaslui. Dacă îl cunoaşte cineva să îmi trimită mesaj în privat. Este internat la secţia unde lucrez eu", a relatat Adina Costache.

Nu se ştie cum anume a ajuns românul să sacă în curtea londonezilor. Se pare că el ar fi plecat în Marea Britanie în urmă cu aproximativ două săptămâni, pentru a-şi găsi un loc de muncă. Aflând de soarta lui, doi veri de-ai lui Danciu au plecat în Marea Britanie pentru a-l aduce acasă. 

Vremeanoua.ro mai scrie că despre Danciu, consătenii nu prea au cuvinte de laudă, spunând că era "campion la spirt" şi că "pierderi de memorie avea si fãrã sã fie bãtut".