Letonul Ernests Gulbis, jucător care a ajuns până în semifinalele turneului de la Roland Garros, a cheltuit într-un cazinou toţi banii pe care i-a premit ca premiu din partea organizatorilor Openului Franţei.

Gulbis a fost răsplătit pentru calificarea în semifinalele de la Roland Garros cu suma de 412.500 de euro. Pasiunea pentru jocurile de noroc l-a împis pe jucătorul de tenis să meargă într-un cazinou şi să parieze toată suma pe care a câştigat-o de pe urma participării la Openul Franţei.

"După ce am pierdut meciul cu Djokovic (în semifinale - n.r.), m-am întors în Letonia şi m-am dus la cazinou cu vărul meu. Am mizat toţi banii câştigaţi la Paris şi am pierdut tot", a mărturisit nonşalant Gulbis, conform cotidianului italian Gazzetta dello Sport, citat de Agepres.

Gulbis se află pe locul 10 ATP în acest moment, aceasta fiind cea mai înaltă poziţie pe care a ocupat-o vreodată în ierarhia mondială. Conform atpworldtour.com, letonul a câştigat din tenis, în toată cariera lui, peste 3.5 milioane de euro, dar 412.500 de euro din această sumă au fost irosiţi în cazinou.