Un reporter de la Sunshine State News a surprins recent un moment cel puţin jenant. Jurnalistul l-a filmat pe senatorul american Mike Bennett în timp ce se uita pe laptopul său la o imagine cu femei dezbrăcate. În tot acest timp, colegii săi dezbăteau un proiect controversat pe tema avortului.

În imaginile compromiţătoare se poate observa cum senatorul coboară ecranul laptopului pentru a se putea uita "în linişte" la fotografie, după care îl ridică la loc, după ce s-a asigurat că imaginea nu mai e afişată.

În apărarea sa, senatorul a susţinut că era "plictisit" şi că primise imaginea pe e-mail. "Stăteam acolo, plictisit, în timp ce dezbăteau proiectul legat de avorturi", a declarat senatorul, adăugând că a deschis imaginea primită pe adresa de e-mail, a fost surprins de conţinut şi a închis-o rapid.

Ulterior, un purtător de cuvânt al Senatului a declarat că Mike Bennett credea că e-mail-ul primit avea legătură cu proiectul dezbătut.

După publicarea articolului, senatorul a avut o reacţie dură. Politicianul l-a sunat pe reporter şi i-a promis că se va asigura să nu mai aibă niciodată acces în clădirea unde îşi desfăşoară activitatea.