Penultima etapă din cel de-al treilea eşalon fotbalistic al ţării, programată în acest sfârşit de săptămână, a adus un singur punct pentru cele două formaţii bihorene componente ale Seriei a V-a.

Deşi a evoluat pe teren propriu, în compania unei echipe situată în partea inferioară a clasamentului, formaţia CF Bihorul Beiuş nu a obţinut decât un rezultat de egalitate, scor 2-2, în faţa celor de la Gloria Arad. La pauză scorul a fost chiar favorabil oaspeţilor, care au condus cu 1-0, prin golul marcat de Puie, în minutul 20.

În repriza a doua, beiuşenii au reuşit să restabilească egalitatea prin Bode, în minutul 58, numai că 7 minute mai târziu arădenii au înscris din nou,prin acelaşi Puie.

Cu 10 minute înainte de final, CF Bihorul a reuşit să concretizeze din nou pe tabelă, prin Gale, şi astfel a încheiat la egalitate, un joc în care totuşi pornea cu prima şansă.

Evoluând în deplasare, Unirea Valea lui Mihai, a trebuit să se recunoască învinsă sâmbătă la Giarmata, în compania echipei locale Milenium, scor 2-3, şi a coborât un loc în clasament, de pe XI pe XII, coroborat şi cu victoria Sebişului, la Făget.

Dintre celelalte partide ale rundei, s-a remarcat rezultatul de egalitate, scor 0-0, între CSM Şcolar Reşiţa şi FC Hunedoara, rezultat care o scoate din cursa de promovare pe echipa hunedoreană. În schimb, ACS Recaş a obţinut deja promovarea în Liga a II-a şi şi-a consolidat acest statut printr-o victorie categorică, scor 7-0, cu Poli II Timişoara.

cl.jpg