Deşi au avut în faţă adversari accesibili, echipele bihorene de fotbal au cucerit un singur punct în cadrul etapei a VIII-a din Seria V, a Ligii a III-a.

Surpriza s-a produs la Beiuş, unde formaţia locală CF Bihorul, una dintre aspirantele la primele poziţii, a fost ţinută în şah de ultima clasată, echipa timişoreană Nova Mama Mia Becicherecu Mic.

Din păcate, beiuşenii nu au ştiut să profite de culoarul favorabil din această etapă, fiindcă dacă s-ar fi impus urcau cel puţin până pe locul al II-lea al ierarhiei. În aceste condiţii, punctele pierdute acasă vineri cu cei de la Becicherecu Mic s-ar putea să-i coste în economia finală a clasamentului.

În schimb, cealaltă formaţie bihoreană din competiţie, Unirea Valea lui Mihai, a cedat vineri, cu scorul de 1-0, partida susţinută la Arad, în compania Gloriei. Unicul gol al partidei a fost marcat în prima repriză, în minutul 37, prin Copil.

După această înfrângere, Unirea Valea lui Mihai coboară în clasament o poziţie, ajungând pe locul 14.

În cea mai echilibrată dispută a zilei de vineri, la Reşiţa, formaţia locală, Şcolar, a învins cu 2-1 gruparea Autocatania Caransebeş, astfel că acum, cel puţin până la partidele de sâmbătă, în fruntea clasamentului se află trei echipe, la egalitate de puncte, ACS Recaş, Autocatania Caransebeş şi CF Bihorul Beiuş.


Etapa a VIII-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:
Şcolar Reşiţa - Autocatania Caransebeş 2-1
Abiodun (38), Şulea (77) / Staicu (90)
Bihorul Beiuş - Mama Mia Becicherecu Mic 0-0
Timişoara II - Flacăra Făget 6-1
Ad. Popa (1, 55), Ad. Ganea (7), Dobricean (27), Szalkay (63), D. Rotariu (80) / Raţiu (36)
Gloria Arad - Valea lui Mihai 1-0
Copil (37)
FC Hunedoara - Naţional Sebiş 0-0
Hunedoara a ratat penalty în minutul 90+5.
Millenium Giarmata - CFR Simeria, se dispută sâmbătă, de la ora 15.
ACS Recaş - Jiul Petroşani, se dispută sâmbătă, de la ora 15.
CS Vladimirescu - Gloria Reşiţa, se dispută sâmbătă, de la ora 15.


clasament2.jpg