Tot mai mulţi orădeni par să uite că pe strada Primăriei trec şi tramvaie. Aşa se face că marţi, la ora 14.30, linia de tramvai dinspre biserica Emanuel spre centru a fost blocată pentru o jumătate de oră, în zona Librăriei Reformate, de un şofer care a parcat autoturismul, un Volkswagen Golf, cu partea din faţă prea aproape de linia de tramvai.

Din cauza blocajului mai mult de trei sute de orădeni au fost nevoiţi să aştepte în tramvaie până ce acestea şi-au putut relua circulaţia.

Alertaţi de cetăţeni, poliţiştii şi funcţionarii de la Serviciul Parcări s-au deplasat pe strada Primăriei ridicând automobilul.

"Situaţiile de acest gen sunt tot mai dese. Tot la două trei zile suntem semnalaţi că maşinile blochează traficul pe această stradă aşa că trebuie să ne deplasăm la faţa locului şi să luăm măsuri. În acest caz, şoferul vinovat va fi amendat atât de noi cât şi de Primărie", a spus pentru BIHOREANUL agentul de poliţie Sebastian Caba, care s-a deplasat la faţa locului.

Maşina a fost ridicată de funcţionarii de la Serviciul Parcări al Primăriei şi transportată în parcarea de pe strada Tudor Vladimirescu.

Conform şefului Serviciului, Ioan Şimon, şoferul va avea de plătit o amendă de cel puţin 250 de lei, reprezentând contravaloarea taxei de ridicare.