Accident grav pe DN 1, în județul Cluj. Un bihorean în vârstă de 55 de ani a murit, marți după amiază, după ce TIR-ul pe care îl conducea s-a răsturnat, iar încărcătura s-a împrăștiat pe șosea.

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliției Române, evenimentul s-a produs în jurul orei 16.55, în dreptul localității clujene Leghia, traficul fiind îngreunat la ora publicării acestei știri.

„Conducătorul unui TIR a pierdut controlul direcției, răsturnându-se. În urma impactului, acesta a decedat. Circulația rutieră se desfășoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijarea poliției”, arată polițiștii.

Șoferul a fost încarcerat

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Cluj precizează că în accident a fost implicat un singur autotren, care este răsturnat, iar șoferul a rămas încarcerat.

„Victima a fost extrasă și prezintă leziuni incompatibile cu viața. Bărbatul avea aproximativ 50 de ani (55 - n.r.), iar autotrenul răsturnat era încărcat cu sucuri”, a mai precizat ISU Cluj.

Imagini: ISU Cluj

A pierdut controlul în curbă

Potrivit Poliției Cluj, șoferul ansamblului de vehicule era un bărbat în vârstă de 55 de ani, din județul Bihor, care se deplasa dinspre Oradea spre Cluj-Napoca.

„Pe un sector de drum cu o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, acesta ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, ansamblul de vehicule lovind un stâlp, iar ulterior un cap de pod și un al doilea stâlp”, a precizat IPJ Cluj.

La fața locului au intervenit și pompierii de la Detașamentul Huedin, care au acționat cu două autospeciale cu modul de descarcerare, dar și o ambulanță SMURD, respectiv un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!