Şoferul autobuzului a fost agresat de către bărbat luni seara, în jurul orei 21.35, în staţia de lângă Romeur, de la capătul liniei 16.

Bărbatul de etnie romă l-a insultat şi l-a lovit pe conducătorul auto deoarece, cu câteva zile înainte, l-a dat jos din autobuz, la cererea călătorilor, deoarece pasagerul era în stare de ebrietate şi îi deranja pe aceştia prin comportamentul său.

"Conducătorul auto a fost anunţat de ceilalţi pasageri că bărbatul bea în autobuz şi i-au cerut să-l dea jos din vehicul", a declarat Carmen Tocuţ, purtătoarea de cuvânt a Regiei Autonome Oradea Transport Local (OTL).

Potrivit acesteia, angajatul OTL nu a ripostat agresiunii şi a solicitat ajutorul organelor de Poliţie. De altfel, şoferul a continuat să lucreze până la încheierea turei, însă, a doua zi, a depus plângere penală împotriva agresorului.

"Poliţiştii au întocmit actele premergătoare începerii urmăririi penale şi continuă cercetările în cauză sub aspectul comiterii infracţiunii de loviri şi alte violenţe", a declarat pentru BIHOREANUL inspectorul Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor.