Acccidentul s-a petrecut duminică seară, pe DJ 191 B, între localităţile bihorene Derna şi Sacalasău. Aflat la volanul unui Opel Vectra, un tânăr în vârstă de 21 de ani nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum şi a scăpat maşina de sub control.

"Într-o curbă la dreapta, acesta a pierdut controlul asupra direcţiei, autoturismul a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu un zid din beton, iar apoi s-a răsturnat", a declarat pentru BIHOREANUL inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.

Potrivit locotenentului Cristian Herţe, de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Crişana, un echipaj de paramedici şi unul de descarcerare din cadrul Detaşamentului de pompieri Marghita, dar şi un echipaj cu medic al Ambulanţei, au ajuns la locul accidentului la scurt timp, însă nu au mai putut să-l salveze pe şofer.

"În urma accidentului rutier, conducătorul auto a suferit leziuni care i-au provocat decesul. Pasagerul acestuia nu a fost rănit. Cercetările în cauză continuă", a mai precizat Alina Dinu.