Încă un șofer a fost prins drogat pe șoselele din Bihor. Polițiștii l-au oprit pe un tânăr de 21 de ani în localitatea Peștere, comuna Aștileu, care consumase substanțe psihoactive, după cum a arătat rezultatul drug-testului.

„Sâmbătă, 14 ianuarie a.c., la ora 20.00, pe drumul comunal 184 în localitatea bihoreană Peștere, polițiștii Secției nr.7 de Poliție Rurală Tileagd au depistat în trafic un tânăr de 21 de ani, localnic, în timp ce conducea un autoturism. În urma testării preliminare de drog, al cărei rezultat a fost pozitiv, există suspiciunea că bărbatul ar fi consumat substanțe cu efect psihoactiv”, a transmis, luni, Poliția Bihor.

Tânărului i-au fost prelevate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

De asemenea, în cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Tot în weekend, mai precis duminică, la ora 18.25, pe o stradă din Balc a fost oprit un tânăr de 25 de ani care conducea fără a avea permis de conducere fără nicio categorie. Și în această cauză a fost întocmit dosar penal.

În total, 260 de participanți la trafic care nu au respectat legislația rutieră au fost sancționați de polițiștii rutieri la sfârșitul săptămânii trecute. Au fost reținute 34 de permise de conducere, iar 112 dintre sancțiuni au fost pentru exces de viteză.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!