Un tânăr în vârstă de 24 de ani a murit joi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, după ce medicii au încercat să-l resusciteze mai bine de o oră. Bărbatul fusese implicat într-un accident dintre un BMW şi un Volkswagen Tiguan, petrecut joi dimineaţa, în jurul orei 9.30, pe drumul din afara localităţii Săcădat.

"B.A, în vârstă de 36 de ani, din satul Josani, comuna Măgeşti, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în judeţul Bihor, pe direcţia Aleşd-Oradea, pe un sector de drum cu limitare de viteză la 70 km pe oră, acoperit cu polei, nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, iar astfel a pierdut controlul asupra direcţiei. Autoturismul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism înmatriculat în Bucureşti, condus regulamentar din sens opus de M.T, de 31 de ani, din comuna Lugaşu de Jos", a declarat inspectorul principal Alina Dinu.

Şoferul şi pasagerul maşinii care a intrat pe contrasens, un BMW, erau fraţi şi au suferit leziuni multiple, fiind nevoie să fie descarceraţi de SMURD. Unul dintre ei, în vârstă de 24 de ani, a intrat în stop-cardio respirator, iar medicii au intervenit pentru a-l resuscita la faţa locului. Cei doi, dar şi şoferul celeilalte maşini, au fost transportaţi la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean.

Pasagerul BMW-ului a decedat. "După mai bine de o oră de încercări de resuscitare, una dintre victime, în vârstă de 24 de ani, nu a supravieţuit. Avea leziuni multiple la membrele inferioare şi la nivel abdominal, la organele interne. Avea foarte multe fracturi şi leziuni precum fractură de bazin, fractură de femur, de gambe, care au dus la o hemoragie masivă", a declarat pentru BIHOREANUL, dr. Hadrian Borcea, şeful UPU şi al SMURD.

Fratele acestuia, în vârstă de 36 de ani, se află internat în stare gravă pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean, având traumatism la nivelul căilor respiratorii. Deşi are doar leziuni uşoare, şi şoferul Tiguan-ului va rămâne internat pentru supraveghere.