Accident mortal în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe drumul judeţean 191B, în localitatea Popeşti, după ce o maşină cu numere de Spania, în care se aflau 5 tineri care se întorceau de la discotecă, s-a oprit într-un stâlp.

Potrivit agentului principal de poliţiei Ioana Lascău, accidentul s-a petrecut în jurul orei 3.50. La volanul maşinii se afla un localnic în vârstă de 22 de ani, care are permis auto obţinut în Spania.

"Şoferul nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, într-o curbă spre stânga a pierdut controlul maşinii şi a intrat în coliziune cu un stâlp de beton, aflat pe partea dreaptă a drumului în sensul său de mers", a explicat luni, Ioana Lascău, pentru BIHOREANUL.

În urma impactului, pasagerul din dreapta şoferului, Alexandru Boldiş, un tânăr de 27 de ani din Popeşti, a murit pe loc. De asemenea, şoferul a suferit mai multe leziuni, acum fiind internat la Spitalul Judeţean. Ceilalţi trei pasageri, de pe bancheta din spate a maşinii, unul de 27 de ani, altul de 24, iar unul de 17 ani, au suferit leziuni mai uşoare.

Poliţiştii continuă cercetările, pentru a stabili circumstanţele exacte în care s-a petrecut accidentul.