Un tânăr în vârstă de 31 de ani din Săcueni s-a ales cu dosar penal, după ce a furat o motocicletă, fără a poseda permis de conducere, şi a vrut să se plimbe. Atât doar că, într-o curbă uşoară spre stânga, a pierdut controlul şi s-a răsturnat.

Conform unui comunicat al Poliţiei Bihor, incidentul s-a produs duminică după amiază, în jurul orei 15.50, în Cadea.

"Motocicleta condusă de acesta a părăsit partea carosabilă, a acroşat un cap de pod şi s-a răsturnat în şanţul din partea dreaptă a direcţiei sale de deplasare. În urma accidentului rutier, conducătorul motocicletei a suferit diverse leziuni", arată informarea.

Poliţiştii au descoperit că tânărul furase motocicleta după ce fusese lăsată de proprietar cu cheile în contact, în curtea unui imobil din Cadea.

"Totodată, în urma testării bărbatului de 31 de ani cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentraţie alcoolică de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. În cauză a fost întocmit dosar penal, iar poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi cauzelor producerii accidentului", arată comunicatul.