Un tânăr în vârstă de 33 de ani din Oradea, Sergiu Dorel Hebriştean, urmărit naţional după ce a fost condamnat pentru trafic de droguri, dar s-a sustras de la executarea pedepsei, a fost depistat de poliţişti şi depus în penitenciar.

Potrivit unui comunicat transmis joi de Poliţia Bihor, tânărul a fost depistat miercuri, 24 aprilie, în Oradea, de poliţiştii Compartimentului Urmăriri - Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului judeţean.

"Tribunalul Bihor a emis pe numele acestuia un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la 1 an de închisoare în regim de detenţie, pentru comiterea infracţiunii de trafic de droguri", arată comunicatul Poliţiei.

Individul a fost reţinut, iar ulterior încarcerat în Penitenciarul Oradea, pentru executarea pedepsei la care a fost condamnat.

BIHOREANUL a aflat că Hebriştean a primit condamnarea definitivă pe 17 aprilie, la Curtea de Apel Oradea, verdictul fiind de 1 an de închisoare cu executare.

Individul fusese trimis în judecată de DIICOT într-un dosar pentru constituire a unui grup infracţional, alături de alte 6 persoane. Căutat de poliţişti ca să-şi ispăşească pedeapsa, Hebriştean s-a sustras.