Pompierii orădeni au intervenit marţi, în jurul orei 12.45, pentru salvarea unui bărbat de 33 de ani, care, în circumstanţe neclare, a căzut într-o fântână adâncă de 15 metri. Nu este exclus însă ca el să fi consumat băuturi alcoolice şi acesta să fie motivul accidentului său.

Puţul cu pricina este pe strada Cântăreţului din Oradea, pe un teren de la marginea unor gospodării. Norocul tânărului a fost că puţul era secat, aşa că nu a fost în pericol de înec. Bărbatul a strigat după ajutor şi a fost auzit de un trecător, care a sunat la 112. 

Potrivit maiorului Camelia Roşca, purtător de cuvânt al ISU Crişana, un pompier a coborât în fântână folosind scara culisabilă. Victima era conştientă şi cooperantă, iar cu ajutorul centurilor de siguranţă, al corzilor de salvare şi al altor accesorii specifice, a fost scoasă la suprafaţă.

"După efectuarea evaluării de specialitate şi acordarea îngrijirilor medicale necesare, bărbatul, care prezenta policontuzii, a fost transportat de echipajul SMURD la Unitatea de Primire Urgenţe", a precizat Roşca.