Cuplul bunică-nepot pare a fi foarte îndrăgostit, de altfel, bunica Pearl, în vârstă de 72 de ani, din Indiana, îi plăteşte 54.000 de dolari unei mame surogat, pentru că îşi doreşte să aibă un copil împreună cu Phil, nepotul în vârstă de 26 de ani.

Pearl a declarat: "Nu sunt interesată de părerea nimănui. Ne iubim mult unul pe altul şi asta e tot ce contează. În curând îmi voi ţine copilul în braţe şi Phil va fi un tătic mândru".


Phil este copilul uneia dintre fiicele lui Pearl, Lynette Bailey, pe care a născut-o la 18 ani şi la presiunile părinţilor a dat-o spre adopţie. Când mama lui a murit, Phil şi-a căutat bunica şi la scurt timp au început să aibă o relaţie.

Pearl a descris ce a simţit atunci când l-a văzut pe Phil pentru prima dată. "Pentru prima dată după mulţi ani am simţit că am renăscut din punct de vedere sexual". Şi Phil admite că i-a căzut cu tronc bunica. Chiar dacă nu a avut putere s-o recunoască la bun început, acum e mândru de sentimentele lui. "O iubesc pe Pearl din toată inima, am fost mereu atras de femei mature şi cred că Pearl e superbă", a declarat acesta.

Pentru a-şi împlini visul, acela de a avea un copil împreună, perechea i-a cerut unei femei de 30 de ani sa fie mamă-surogat. Pearl crede că relaţia nu esta una nepotrivită şi s-a convins de acest lucru după ce un prieten i-a vorbit despre "atracţia genetică sexuală", care presupune existenţa unei "chimii speciale" între rude.