Robert Fechete, un tânăr născut în Oradea, în 1994, dar abandonat de familie, își caută mama biologică. El spune că, până la vârsta de 4 ani, a crescut în „leagănul” din Oradea, iar apoi a fost adoptat de o familie din Franța.

Tânărul a apelat la platforma „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”, pentru a-i fi popularizată dorința. 

„Salutări din Franța! Numele meu la naștere a fost ROBERT FECHETE și sunt născut pe 5 iunie 1994 la ORADEA. Am stat la leagănul Oradea până la vârsta de  4 ani când am fost adoptat de o familie din Franța. Am nevoie să îmi cunosc rădăcinile și fac apel la dvs, această comunitate minunată să mă ajutați să îmi găsesc mama biologică care se numea FECHETE LUCRETIA și era domiciliata în ORADEA. Despre tată știu că ar fi decedat. Mi-ar placea să știu dacă am vreo soră sau un frate”, a transmis, prin intermediul platformei, bărbatul. 

Cei care pot să-l ajute cu informații sunt rugați să transmită mesaje private direct către pagina de Facebook „The never forgotten Romanian children - Copiii niciodată uitați ai României”. 

Robert Fechete nu este singurul bihorean care a apelat în ultimii ani la această pagină, în speranța de a-și găsi familia biologică.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!