Orădeanul Răzvan Berce, în vârstă de 26 de ani, a trecut luni seara etapa preliminară a emisiunii "Chefi la cuţite" de la Antena 1 după ce a gătit file de lup de mare cu legume glacés.

După ce au gustat preparatul, toţi cei trei juraţi ai emisiunii - Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu şi Sorin Bontea - au fost de acord să-l treacă pe orădean în etapa următoare, înmânându-i trei cuţite de bucătar. La aflarea veştii, tânărul bucătar a căzut în genunchi. 

Răzvan Berce a mai încercat să intre în emisiunea "Chefi la cuţite" în sezonul întâi al acesteia, însă atunci a primit un singur cuţit, de la chef Cătălin Scărlătescu. "Am venit să le demonstrez chefilor că nu sunt o dezamăgire", a spus orădeanul.

În timpul emisiunii difuzate luni seara de Antena 1, Răzvan a povestit că a început să gătească de mic pentru familia lui. Orădeanul şi-a pierdut mama şi sora mai mică într-un accident de maşină. "A fost cel mai mare şoc din viaţa mea. Mi-e foarte dor de ele. Ştiu că mama şi sora mea sunt lângă mine de sus din cer", a spus Răzvan.

Vezi video aici!