Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Oradea joacă rolul unei ispite în cel mai recent sezon al show-ului Insula Iubirii de la Antena 1. Dan Chiș a terminat Liceul Sportiv, este practicant de karate kyokushin și antrenor de fitness și spune că este în căutare de „ceva nou” pe plan personal și tocmai de aceea s-a dus la Insula Iubirii. 

Sezonul 7 al emisiunii care testează fidelitatea mai multor cupluri a avut premiera joi seară. Potrivit prezentării care i-a fost făcută pe site-ul Antena 1, orădeanul este una dintre cele 10 ispite masculine a căror misiune va fi să le seducă pe fetele care participă la acest sezon și care se află deja în relații serioase. Show-ul este filmat în două resorturi din Phuket, Thailanda. 

Despre Dan Chiș, producătorii emisiunii subliniază că acesta a fost multiplu medaliat la kyokushin și îi plac și alte sporturi, cum ar fi înotul. 

foto: Antena 1

„Pe lângă fizicul care îl recomandă pentru jocul ispitirii, Dan Chiș se mândrește și cu câteva atuuri morale: spune că este foarte ordonat și calm. Mai în glumă, mai în serios, tânărul a punctat că acesta ar putea fi și unul dintre motivele pentru care este singur - femeile nu pot ține pasul cu stilul său de viață! Acesta constă în antrenamente zilnice și o dietă strictă și sănătoasă. De 6 luni, Dan nu mai are o parteneră”, se menționează în prezentarea tânărului orădean. 

„Se pare că s-a cam plictisit de doamnele și domnișoarele din Oradea, fiind căutare de «ceva nou»”, mai subliniază producătorii emisiunii. 

Tot pe site-ul Antena 1 sunt prezentate detalii legate de tatuajele sale.

Dan Chiș a spus că a eșuat la examenul pentru a intra în Poliție și că s-a tatuat pe gât tocmai pentru a nu mai putea încerca vreodată, dat fiind că acest lucru nu este acceptat pentru polițiști.

foto: Antena 1

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!