Un tânăr orădean student la Universitatea Tehnică din Cluj Napoca s-a sinucis, marţi, aruncându-se de pe un complex de parking din centrul municipiului. Medicii ajunşi la faţa locului n-au mai putut decât să constate decesul.

Potrivit presei clujene, Şerban Taichiş era student în anul II la Facultatea de Informatică şi Calculatoare, iar în 2010 fusese desemnat Mister Popularitate la Balul Bobocilor al Organizaţiei Studenţilor din UTCN.

Cunoscuţi ai tânărului au declarat ziarelor clujene că Şerban era un împătimit al "păcănelelor" şi că în ultimul timp a pierdut sume mari de bani la jocurile de noroc. De asemenea, se pare că tânărul orădean avea datorii la mai mulţi prieteni şi colegi din această cauză.

Pe pagina de Facebook a tânărului prietenii acestuia au lăsat zeci de mesaje, care arată că niciunul nu s-ar fi aşteptat ca Şerban să recurgă la acest gest extrem. "Doamne, câtă durere şi tristeţe ai lăsat în sufletele noastre", "Proastă decizie, dar sper că ai ajuns într-un loc mai bun", "Nu ştiu ce a fost în capul tău, dar sper că te-ai dus la mai bine şi a meritat", sunt doar câteva din mesajele postate pe reţeaua de socializare de prietenii lui Şerban.