În pofida timpului ploios sau friguros specific sezonului, tenismenii care se pregătesc la Baza Sportivă Voinţa Oradea vor beneficia de condiţii optime în continuare. Aceasta pentru că unul din terenurile arenei va fi acoperit, începând de această săptămână.

Scheletul metalic şi prelata au fost oferite de un împătimit al sportului, Szentmiklosi Bela, din Borş, care frecventează baza Voinţa şi care, conform directorului Mircea Drăgoi, a făcut o donaţie clubului, asigurând şi montarea.

În aceste zile, pe ultimul din cele nouă terenuri ale bazei a fost săpat şanţul pentru fundaţia construcţiei, urmând ca în partea a doua a acestei săptămâni să fie şi montat scheletul metalic.

De precizat că nu e vorba de un balon cu aer cald, precum în anii trecuţi, ci de un fel de sală, după cum spune Drăgoi, care adaugă că dimensiunile sunt mai mari şi că se va putea juca şi la dublu pe noul teren acoperit.

"Terenul va rămâne deschis în permanenţă, oferind posibilităţi de antrenament pe timpul iernii pentru tenismenii clubului nostru. Sunt aşteptaţi de asemenea iubitorii de tenis amatori din oraş. Îi suntem recunoscători domnului Szentmiklosi, un adevărat om de sport, pentru donaţia făcută", a mai declarat Mircea Drăgoi.