Un bărbat este căutat de poliţişti, după ce în staţia de vizavi de Distrigaz, a tăbărât peste un vatman şi l-a luat la pumni.

Potrivit purtătorului de cuvânt al OTL, Carmen Tocuţ, vatmanul, în vârstă de 42 de ani, rula înspre centrul civic, dinspre strada Primăriei, când a fost agresat.

"Pe traseu, un Volkswagen ce staţiona în dreptul unei firme de pompe funebre a vrut să întoarcă, fără să se asigure, obligându-l pe vatman să frâneze brusc. Din spusele martorilor, şoferul l-a urmărit pe străzi adiacente, iar în staţia Sapico ocupanţii autoturismului, două persoane, au aşteptat tramvaiul, au intrat peste el în cabină şi l-au agresat", a declarat Tocuţ.

Vatmanul a fost transportat la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, unde medicii i-au făcut investigaţii. Dr. Hadrian Borcea, şeful UPU, a afirmat că bărbatul nu este grav rănit, fiind lovit în zona laterală a toracelui, şi cel mai probabil nici nu va fi internat.

Poliţia a fost chemată la faţa locului şi îl caută în prezent pe cel care l-a lovit pe vatman.

"Altercaţia s-a produs în jurul orei 14 şi, din primele verificări, se pare că s-a produs pe fondul unei discuţii pe care au avut-o în trafic vatmanul şi tânărul care l-a agresat. La sosirea poliţiştilor, agresorul plecase, dar în prezent efectuăm verificări pentru a-l identifica", a declarat inspectorul principal Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Bihor.