Supriză deloc plăcută pentru interlopul orădean Florin „Jaga”, pe numele de buletin Florin Mulcuţa, care duminică s-a întors învingător de la Gala MMA din Deva pentru ca miercuri să primească un nou „trofeu”, de astă dată în cazier. Judecătoria Oradea a pronunţat sentinţa într-un proces pornit de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Acuzaţia vizează un scandal pe care bătăuşul l-a provocat în benzinăria Rompetrol de pe strada Războieni, unde s-a luat la bătaie cu doi clienţi din cafenea, şi i-a adus o amendă penală de 2.800 lei. Sentinţa nu este definitivă, existând posibilitatea ca Mulcuţa să o atace la Curtea de Apel.

Interlopul nu e, însă, la prima condamnare. În luna ianuarie, Florin „Jaga” a fost condamnat definitiv la 2 ani, 5 luni şi 10 zile închisoare cu suspendare şi 100 zile de muncă în folosul comunităţii, pentru o ispravă care l-a făcut celebru.

În noaptea de 5/6 martie, anul trecut, pe Calea Clujului, fără permis dar băut la volanul unui BMW, interlopul a fugit de poliţişti, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, autoturismul a pătruns pe trotuarul din partea dreaptă, a acroșat un buldoexcavator parcat în afara carosabilului și s-a răsturnat pe carosabil.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că Mulcuţa prezenta o concentrație alcoolică de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe în vederea stabilirii alcoolemiei. La solicitarea polițiștilor de a se supune recoltării de mostre biologice în vederea stabilirii prezenței substanțelor psihoactive, interlopul a refuzat, fiind reţinut pentru 24  de ore, iar apoi plasat pentru o bună perioadă de timp în arest la domiciliu.