Una dintre victimele teribilului accident petrecut pe 19 iunie, trecerea de pietoni de lângă sensul giratoriu de la intersecţia Bulevardului Dacia cu strada Carpaţi, a decedat duminică dimineaţa la ora 6.20 pe secţia de Terapie Intensivă a Spitalului Judeţean.

Rodica Apostol, în vârstă de 64 de ani, a fost transportată în comă la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, având un traumatism craian sever, dar şi o fractură de bazin. În privinţa stării ei de sănătate, medicii aveau un prognostic rezervat.

Cealaltă victimă a accidentului de lângă Colors, o femeie în vârstă de 61 de ani, este în continuare internată la Spitalul Judeţean. Starea ei este stabilă. Femeia a fost mutată de pe Secţia de Terapie Intensivă pe cea de Ortopedie, cu numeroase fracturi la nivelul mâinilor şi picioarelor.

Şoferul care se afla la volanul maşinii care le-a lovit pe cele două femei pe trecerea de pietoni este acum cercetat de Serviciul Poliţiei Rutiere pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, potrivit Alinei Dinu, purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor. Cercetarea este efectuată sub supravegherea unui procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

Pe 19 iunie, în jurul orei 11, un Volkswagen Passat, condus de un bărbat de 35 de ani a lovit din plin două femei pe trecerea de pietoni de lângă localul Colors. El nu a acordat prioritate pietonilor, deşi maşina aflată pe prima bandă se oprise înaintea zebrei.

Vezi aici cum s-a petrecut accidentul: Accident grav pe bulevardul Dacia: un vitezoman a spulberat două femei pe trecerea de pietoni