Unchain Fintech Festival, cel mai emblematic eveniment Fintech din Europa Centrală și de Est, revine anul acesta, în perioada 29-30 iunie, în Cetatea Oradea! Festivalul va aduna cei mai importanți factori din domeniul afacerilor în plăți, împrumuturi, asigurări, finanțe personale, comerț electronic, servicii bancare și domenii conexe.

„Este la fel cum ai participa la un festival de vară pentru fintech și servicii financiare” - Maria Staszkiewicz, Asociația Europeană a Finanțelor Digitale, Republica Cehă.

„10 din 10. Am văzut foarte multe companii bune, multe seri de selecție. Asta este motivul pentru care venim în calitate de investitori.”- Kristian Gypes, Elevator Ventures, Austria.

2023 se așteaptă a fi un an semnificativ pentru industria financiară la nivel global, cu dezvoltări și oportunități importante. Participarea la festival oferă o șansă de a stabili o prezență puternică și de a avea un impact durabil în industria financiară. La Unchain Fintech Festival vor fi prezente Banca Națională a României, Ungariei, Bulgariei și Croației, alături de companii de prestigiu: Visa, Google Cloud, Ripple, Finshape și CMS Cameron McKenna, precum și peste 30 de bănci comerciale. Participarea la acest festival oferă o oportunitate unică de a interacționa cu personalități influente din industrie și de a stimula următoarea etapă de creștere a companiei.

Unchain Fintech Festival este organizat de Unchain Media, Asociația pentru promovarea turismului din Oradea și regiune (Visit Oradea) cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea și Make IT Oradea.

Make IT Oradea este o inițiativă non-profit dezvoltată de companii locale din domeniul tehnologic și al administrației locale. În prezent dezvoltă și supraveghează programul de incubare de afaceri din Oradea, cu scopul de a susține, stimula și finanța noile startup-uri tehnologice.

Mai multe detalii :

Site: https://unchainfestival.com/

Facebook: https://www.facebook.com/UnchainFestival  

Bilete: https://unchainfestival.com/tickets/

E-mail: hello@unchainfestival.com 

______________________________

Oradea, 23 iunie 2023
Visit Oradea

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!