Instituţia Prefectului a publicat, marţi, lista centrelor de vaccinare deschise în judeţul Bihor, orarul acestora şi tipurile de ser anti-Covid care se administrează în fiecare dintre acestea.

În Oradea sunt deschise mai multe centre de vaccinare, inclusiv centre modulare pentru fiecare tip de ser (Pfizer, Moderna, Astra Zeneca şi Johnson & Johnson), amenajate în Piaţa Gojdu, mai precis pe platoul din vecinătatea Casei de Cultură a Sindicatelor. 

Centrul pentru administrarea serului Johnson & Johnson este deschis într-un tramvai Siemens, care staţionează acolo de mai multe săptămâni, având în vedere că acea porţiune a liniilor OTL este închisă din cauza unor lucrări de infrastructură. 

În afara Oradiei, sunt deschise centre în Aleşd (ser Pfizer), Beiuş (Johnson & Johnson şi Pfizer), Marghita (Pfizer), Salonta (Pfizer), Ştei (Pfizer) şi Valea lui Mihai (Pfizer). 

Persoanele care au primit deja două doze de vaccin anti-Covid o pot primi pe cea de-a treia cu condiţia să fi trecut 6 luni de la imunizare.

Marţi dimineaţa, în Bihor erau în total 152.545 de persoane vaccinate cu schema completă anti-Covid, din care 16.164 şi cu doza a treia (booster).

Vezi mai jos lista centrelor de vaccinare anti-Covid deschise în Bihor şi orarul fiecăruia dintre ele!