Unul dintre cei mai importanți producători de echipamente sportive, Under Armour, a revenit la ERA Park Oradea! Noul pop-up store s-a deschis într-un nou spațiu al centrului comercial din Calea Aradului nr. 62, cu oferte și reduceri consistente, de până la 70%!

De data aceasta, magazinul este deschis în zona galeriei Carrefour, unde va rămâne până pe 11 iunie.

Pantofi sport, tricouri, jachete, hanorace, colanți, căciuli, șlapi, mănuși, dar și alte echipamente și accesorii sportive - atât pentru femei și bărbați, cât și pentru copii - pot fi achiziționate de la ERA Park Oradea la super prețuri!

Noul pop-up store a fost deschis la ERA de Kvantum Sport, distribuitorul oficial al produselor Under Armour în regiunea balcanică, și se adresează atât celor care iubesc sportul - fie că vorbim de performanță, hobby sau mod de viață -, cât și celor care apreciază produsele comode, de calitate.

„Viziunea Under Armour este de a inspira și de a oferi soluții performante de care sportivii de pretutindeni nu știau că au nevoie, dar acum, odată ce le-au descoperit, nu își pot imagina antrenamentele fără acestea”, au mai transmis reprezentanții Kvantum Sport.

„Deschiderea Under Armour ne-a confirmat apetitul orădenilor pentru sport și pentru echipamente dedicate atleților profesioniști sau amatori care doresc îmbunătățirea performanțelor și dorim să menținem această colaborare pe termen lung”, a declarat Lavinia Truta, Head of Leasing.

Cunoscut pentru produsele sale inovative, Under Armour  este un brand global de echipamente sportive fondat în 1996.

Te așteptăm cu drag, așadar, în cel mai fresh pop-up store Under Armour! Te întâmpinăm cu o colecție completă!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!