Călin Pop şi-a lansat sâmbătă, la Oradea, primul album solo din carieră, intitulat "Undeva". Cunoscut publicului larg ca lider al grupului Celelalte Cuvinte, Călin s-a hotărât să adune pe un disc o parte dintre melodiile pe care le-a compus singur în ultimii ani.

Evenimentul, organizat la Hotel Continental de promotorul Florin Budeu, a avut loc în aceeaşi zi cu întâlnirea de 35 de ani de la absolvirea Liceului "Emanuil Gojdu" a promoţiei 1979, din care face parte şi Călin Pop, astfel că la lansare, pe lângă jurnalişti, bloggeri şi prieteni, au participat şi aproximativ 20 dintre foştii săi colegi.

Călin a interpretat la voce şi chitară două din melodiile de pe album, "La fereastră" şi "Undeva", după care a răspuns întrebărilor jurnaliştilor şi ale invitaţilor. Astfel, cei prezenţi au aflat că apariţia albumului a fost destul de anevoioasă, în principal din cauză că muzicianul s-a lăsat greu convins de ideea de a scoate un album solo.

Călin Pop i-a asigurat pe cei prezenţi că niciunul dintre colegii din grupul Celelalte Cuvinte nu a avut de obiectat în legătură cu demersul său solistic. Cu toate acestea, niciunul dintre ei nu a fost prezent la lansare. Impresarul Florin Budeu a mărturisit să se doreşte şi organizarea unui concert de lansare pentru toamna aceastui an.

Albumul "Undeva" a fost lansat în prealabil şi la Bucureşti în prezenţa unui grup restrâns de jurnalişti muzicali. Discul editat de casa de discuri Soft Records din Bucureşti, conţine 15 melodii, din care două sunt instrumentale. În Oradea, poate fi cumpărat de la Librăria Humanitas, la preţul de 29 lei.