Graf fEAT. revine în forță cu burgerii premium de la Tuning Burgers din Budapesta, premiați în 2021 în topul celor mai buni 50 burgeri din Europa! (https://www.enjoytravel.com/en/travel-news/food-and-drink/best-burgers-europe)

Restaurantul Graf - Poveste și Foc din Oradea revine cu o nouă ediție a seriei Graf fEAT., care aduce preparate deosebite din restaurante de top din țară și din străinătate, iar pentru că au avut un real succes, burgerii de la Tuning Burgers revin pentru a doua oară la Oradea, timp de 4 zile consecutive.

Evenimentul va avea loc în perioada 25 - 28 mai, atât în restaurant, cât și prin serviciul de livrare propriu sau prin partenerii Tazz și Glovo.

După succesul fostelor episoade ale seriei Graf fEAT., echipa Restaurantului Graf a decis să continue această inițiativă, așadar vă invităm să savurați burgerii din ediția limitată a Tuning Burgers:

Aioli Burger

Texas Burger

Shiitake Burger

Vega Burger

Burgerii sunt însoțiți de cartofi prăjiți și sos. O parte a echipei Tuning Burgers din Budapesta va fi prezentă în acest weekend în Oradea, asistând staff-ul intern la procesul de gătire.

Pentru a fi la curent cu noutățile Restaurantului Graf - Poveste și Foc și ale seriei Graf fEAT., puteți urmări pagina de Facebook și contul de Instagram, dar și accesa site-ul nostru: www.restaurantgraf.ro. Comenzile pot fi făcute la numărul de telefon 0754 991 133.

Nu ratați ocazia de a testa burgerii de top ai restaurantului Tuning Burgers din Budapesta, într-un cadru inedit și primitor al Restaurantului Graf - Poveste și Foc din Oradea!

Vă așteptăm și la evenimentele viitoare la Restaurant Graf - Poveste și Foc:

1 - 5 iunie - Îi invităm pe copii la „Fun & Tiramisu” alături de invitata noastră specială, Iulia, care va fi prezentă în restaurantul nostru pe data de 1 iunie la prânz și cină și care se va asigura ca micuții să aibă o zi fantastică și de neuitat.

Meniul de Tiramisu cu 4 variante delicioase vă așteaptă în perioada 1 - 5 iunie:

Tiramisu al cannolo siciliano

Un fiore di tiramisu

Carpe diem

Bellezza verde

1 - 4 iunie - Invitat special la prânz și cină, magicianul Marius Neagu, care vă va face cunoscută lumea magiei până duminică, 4 iunie, la prânz.

(https://www.protv.ro/amp/romaniiautalent/stiri/romanii-au-talent-31-martie-2023-marius-neagu-a-starnit-simpatie-si-aplauze.html)

2 - 4 iunie - „Prietenii Veseliei” îi vor anima pe cei mici la locul nostru de joacă, vineri și sâmbătă, între orele 12.00 - 15.00 și 18.00 - 20.00, iar duminică, între orele 12.00 - 15.00.

Vă așteptăm!

(advertorial)