Deşi a avut un meci greu în ultima rundă a campionatului, miercuri, când a primit pe teren propriu replica echipei situate pe locul al III-lea - CSC Sânmartin, formaţia Unirea Valea lui Mihai a reuşit să se impună la limită, cu scorul de 1-0, şi astfel să câştige ediţa 2010-2011 a campionatului Ligii a IV-a Team Sport la fotbal.

Echipa din Valea lui Mihai obţine astfel dreptul de a reprezenta Bihorul la barajul pentru promovarea în liga a III-a, programat pe 15 iunie, de la ora 17.30, la Zalău, în compania echipei campioane a judeţului Maramureş, Progresul Şomcuta Mare sau Marmaţia Sighet.

Cele două echipe urmează să se întâlnească într-un joc decisiv pentru a stabili campioana maramureşenilor.

Pe de altă parte, principala contracandidată a celor din Valea lui Mihai la titlul de campioană a judeţului, Luceafărul II Oradea, "s-a distrat" cu Cetatea Biharia, administrându-i acesteia un scor de 10-1.

A fost insuficient însă, pentru că echipa din Valea lui Mihai s-a impus şi a rămas cu un punct în clasament peste cea de-a doua formaţie a clubului patronat de Gavrilă Ghilea.

Până la jocul de baraj, ediţia 2010-2011 a compertiţiilor organizate de AJF Bihor îşi va desfăşura ultmul episod sâmbătă, de la ora 17.30, finala Cupei României, faza judeţului Bihor. La Borş, Luceafărul II o va avea ca adversară pe Tricolorul Alparea.


Rezultatele complete ale ultimei etape din Liga a IV-a Team Sport:

Unirea Valea lui Mihai - CSC Sânmartin 1-0
Luceafărul II - Cetatea Biharia 10-1
Tricolorul Alparea -Locadin Ţeţchea 9-2
Kinder Hocman - Poiana Budreasa 0-7
Victoria Avram Iancu - Stăruinţa Săcuieni 3-0
Liberty Oradea - Crişul Aleşd 2-4
Biharea Vaşcu - Viitorul Popeşti 4-2
Izvorul Cociuba - Frontiera Oradea 4-2


Clasament final:

1. Unirea Valea lui Mihai 80 p
2. Luceafărul II Oradea 79 p
3. CSC Sânmartin 72 p