Proaspăt condamnaţi la închisoare, "greii" din fotbal împart aceeaşi celulă!

Potrivit digi24.ro, George Copos, Mihai Stoica şi Gheorghe Popescu sunt "cazaţi" în Penitenciarul Rahova, unde vor sta împreună 21 de zile, cât durează perioada de carantină, şi de unde ulterior vor fi mutaţi, fie în celule din penitenciarul Rahova, fie în alte penitenciare.

În aceeaşi situaţie sunt fraţii Ioan şi Victor Becali şi Cristi Borcea, care au fost încarceraţi împreună la Penitenciarul Poarta Albă.

Jean Pădureanu va petrece perioada de carantină în Spitalul Penitenciarului Jilava, unde a fost transferat de la Spitalul Elias din Capitală, după pronunţarea sentinţei în Dosarul Transferurilor, iar Gheorghe Neţoiu se află încarcerat într-un penitenciar de lângă Craiova, mai scrie Digi24.ro.

În această perioadă, de carantină, proaspeţii deţinuţi vor fi supuşi unor teste medicale şi vor fi consiliaţi de psihologi, pentru a trece mai uşor peste şocul încarcerări.

Cei 8 au fost condamnaţi marţi în celebrul Dosar al Transferurilor, iar cumulat, pedepsele lor totalizează aproape 35 de ani.

Citiţi pe această temă şi articolul Greii din "Dosarul Transferurilor", condamnaţi definitiv la închisoare cu executare