Asociaţia pentru Cultură şi Sport George Ogăraru organizează, în luna mai, la Oradea, un meci demostrativ triunghiular în cadrul campaniei "Uniţi pentru Mihai", la care vor participa mai multe vedete ale fotbalului. Evenimentul este anunţat pentru data de 26 mai, de la ora 17, pe Stadionul Iuliu Bodola.

Asociaţia lui George Ogăraru – bun prieten şi fost coleg cu Mihai Neşu – a mai organizat un eveniment dedicat fotbalistului orădean în urmă cu doi ani la Bucureşti.

"Pe 26 mai, la Oradea de data aceasta, va avea loc a doua ediţie a evenimentului dedicat lui Mihai Neşu. Rugăm suporterii care doresc să participe la meci să se unească în grupuri şi să solicite biletele din timp", se arată pe pagina oficială a campaniei Uniţi pentru Mihai.

De data aceasta, la Oradea, se vor înfrunta trei echipe, şi anume "Naţionala României", "UEFAntasticii Steaua" şi "Prietenii Mihai Neşu".

Organizatorii au anunţat pe pagina oficială a campaniei Uniţi pentru Mihai câţiva dintre componenţii fiecărei echipe. Astfel, pentru "Naţionala României" vor juca Gheorghe Hagi, Cosmin Contra, Adrian Mutu, Gheorghe Popescu şi Lucian Sânmărtean, pentru "UEFAntasticii Steaua" Mirel Rădoi, George Ogăraru, Florin Lovin, Petre Marin şi Gabriel Boştină, în timp ce pentru echipa "Prietenii Mihai Neşu" vor intra pe teren Dries Mertens (fotbalist la Napoli, fost jucător la FC Utrecht, unde a fost coleg cu Mihai Neşu), Claudiu Keşeru, Ovidiu Hoban, Cosmin Vâtcă şi George Puşcaş.

"Vom avea şi anul acesta tricouri şi eşarfe speciale, în culorile naţionale, pentru a fi în ton cu anul deosebit în care ne aflăm, cel al centenarului", mai transmit organizatorii.

De asemenea, după meci, se va ţine şi o gală caritabilă, despre care organizatorii din asociaţia lui George Ogăraru nu au anunţat deocamdată detalii.