Înființată în 2016, dar fără să se fi lăudat cu prea multă activitate, Asociația Alumni Universitatea din Oradea anunță că este în fața unui nou început.

Cu o conducere nouă, în persoana unui conferențiar care predă la facultatea pe care a și absolvit-o, asociația foștilor studenți și-a propus să pună în valoare absolvenții Universității.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de instituția de învățământ, Alumni Universitatea din Oradea este acum condusă de președintele Dorin Cristian Coita (foto), absolvent al Facultății de Științe Economice a Universității din Oradea, promoția 1996, în prezent conferențiar universitar al aceleiași facultăți, unde predă Marketing.

Joi, conducerea executivă s-a întrunit în prima ședință, ocazie cu care și-a inaugurat și noul sediu, din campusul central al Universității. De asemenea, reprezentanții asociației au stabilit planul de activități pentru 2023.

„Organizația noastră se află în fața unui nou început. Vrem să atragem alături de noi cât mai mulți absolvenți ai Universității. Ei sunt, direct sau indirect, reprezentanții universității în comunitate, ambasadorii profesionali, sociali, economici, prin care universitatea își justifică rolul și își îndeplinește misiunea. Prin valorizarea și valorificarea absolvenților săi, universitatea își poate atrage susținerea comunității, recunoașterea meritelor, contribuției și calității serviciilor educaționale furnizate”, a precizat conferențiarul Dorin Coita, citat în comunicat.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!