Nu doar spectatorilor le place nespus la Untold, festivalul de muzică ce are loc zilele acestea în Cluj Napoca. Celebrul DJ olandez Armin van Buuren şi-a prelungit, sâmbătă seară, concertul la aproape patru ore.

Artistul a părăsit scena la răsărit, după un foc de artificii spectaculos şi în aplauzele miilor de fani. De asemenea, la finalul concertului, DJ-ul s-a înfăşurat într-un steag tricolor.

Olandezul s-a aflat pentru a doua oară consecutivă la Untold, show-ul său fiind de departe cel mai aşteptat moment al festivalului. Concertul său a început cu întârziere, deoarece van Buuren a venit direct de la Helsinki, dar de când a ajuns la microfon le-a spus fanilor că vrea un show mai bun decât cel de anul trecut. 

Duminică este ultima zi a festivalului Untold, iar pe scene vor urca, printre alţii, Şuie Paparude, Parov Stelar, Afrojack şi Martin Garrix.

Cel mai mare festival de muzică din Europa de Este, găzduit de Cluj Arena, a născut şi nemulţumiri printre locuitorii oraşului. Mai mulţi profesori au scris pe reţeaua de socializare Facebook că nu sunt de acord ca un spaţiu public să fie închis şi delimitat cu garduri pentru un eveniment privat.

"Legea este încălcată la iniţiativa Primăriei, care închide străzile precum şi un imens parc public, cu o săptămână mai devreme, pentru ca nimic să nu deranjeze, Doamne fereşte, ilegalitatea. Aici, la noi, Poliţia păzeşte festivalul privat, care încalcă legea", s-a plâns profesorul Laszlo Alexandru, citat de ziardecluj.ro. La fel ca el, şi alţi clujeni s-au plâns şi de gălăgia provocată de festival.