Cluj Napoca a fost în weekend centrul distracţiei pentru pasionaţii de muzică electronică. Untold Festival de pe Cluj Arena s-a încheiat duminică seară cu un foc de artificii fabulos și cu celebrul DJ francez David Guetta aplaudat de 60.000 de spectatori.

După patru zile de muzică, cu zeci de mii de oameni prezenţi, festivalul ţinut în centrul Clujului şi care a atras şi nemulţumiri în rândul clujenilor deranjaţi de gălăgie, s-a terminat cu promisiunea organizatorilor că anul viitor va exista o nouă ediţie. Chiar şi primarul Emil Boc, care şi-a cerut scuze totuşi faţă de clujeni pentru disconfort, a spus că acest festival va continua.

DJ-ul David Guetta a urcat pe scenă surprins că stadionul este arhiplin şi a mixat aproape două ore. Luminile şi artificiile pregătite de artist au fost de-a dreptul spectaculoase.

Şi focul de artificii de la final i-a lăsat pe spectatori cu gura căscată. Presa clujeană scrie că a depăşit cu mult nivelul altor evenimente din oraş.

Organizatorii nu au prezentat încă cifre oficiale privind participanţii, însă se estimează că duminică seară a fost record de spectatori. 

Aflat la prima ediţie, Untold Festival a fost un succes neaşteptat chiar şi de organizatori. Pe lângă numeroşi români, festivalul a atras şi turişti europeni. Presa clujeană estimează că în cele 4 zile festivalul a atras 200.000 de petrecăreţi.