Doamna Maricica se întoarce! Una din figurile legendare din domeniul alimentaţiei publice orădene, cu o experienţă de 40 de ani în domeniul bunului gust, Maricica Bondici relansează restaurantul "Bihoreana", unul dintre cele mai celebre localuri ale Oradiei...

Maricica Bondici.jpgSecretul este dăruirea. Maricica Bondici (foto), fost şef de local la restaurantul "Oradea", spune că "dacă nu pui suflet în meserie nu faci nimic, oricât ai fi de deştept şi de bine intenţionat". Doamna Maricica a făcut practică în celebrele restaurante bucureştene "Capşa" şi "Athene Palace" şi vrea să aplice aceleaşi standarde la "Bihoreana" din centrul Oradiei.

Relansat de curând, localul oferă clienţilor bucătărie românească, ungurească şi europeană şi o colecţie largă de vinuri din podgorii celebre, într-o atmosferă rustică. Cu o capacitate de 70 de locuri, restaurantul este numai potrivit pentru organizarea de evenimente. "Vom găzdui seri româneşti, nunţi, banchete, revelioane şi zile de naştere, tot ce îşi doreşte clientul", promite doamna Maricica.

Aceasta anunţă că în câteva luni va fi redeschis inclusiv celebrul restaurant "Oradea" situat în cadrul aceluiaşi complex arhitectural.

Şeful localului "Bihoreana" spune că s-a ocupat personal de instruirea personalului. "Aici oamenii vin dacă vor să se relaxeze, să povestească sau să uite de un necaz. Dacă îi vorbeşti clientului frumos, îl serveşti bine, îi pui o muzică bună, îi creezi o altă atmosferă va reveni mereu cu plăcere".

În fond, o ştie mai bine decât oricine pentru că în 40 de ani de meserie în locul pe care l-a condus au luat masa de la preşedinţi de stat şi feţe regale până la actori şi oameni de cultură celebri, care şi-au lăsat semnătura în cartea de onoare a localului. Iar doamna Maricica a ajuns un brand în sine. Aşa cum va deveni "Bihoreana"...