Oradea, orașul care respiră istorie și modernitate, va fi, începând din 4 decembrie pe strada Iosif Vulcan nr. 2, locația unei noi francize Used Products - cunoscutul lanț european de magazine pentru vânzarea și achiziționarea produselor pre-utilizate.

După succesul magazinelor din Cluj-Napoca, Sibiu și Timișoara, din 4 decembrie, locuitorii din Oradea au acces la o gamă variată de produse electronice de înaltă calitate, electrocasnice mici și alte articole diverse, testate și atent verificate de către specialiștii magazinului. Mai mult, aceștia se pot bucura de un nou context în care să vândă în siguranță produsele pe care nu le mai utilizează, de la telefoane până la console, jocuri video, biciclete etc. Singura condiție? Totul trebuie să fie funcțional și să îndeplinească anumite condiții estetice.

O nouă destinație pentru articolele pre-utilizate: Vinzi, cumperi, faci schimb, buy-back

Used Products a câștigat deja inima cumpărătorilor din întreaga Românie datorită conceptului său unic de a oferi produse de calitate la prețuri accesibile, dar și de a achiziționa facil și transparent produse de la clienți, direct în magazin, cu cash pe loc. Acum, odată cu deschiderea unei noi locații în Oradea, acest concept este adus și mai aproape de locuitorii din vestul țării.

Noul magazin din Oradea se bucură de o locație centrală, ușor accesibilă, pe str. Iosif Vulcan, nr. 2, ceea ce îl face o opțiune convenabilă pentru toți cei care doresc să cumpere, să vândă sau să facă schimburi de articole second-hand.

Indiferent dacă ești în căutarea ultimelor modele de iPhone, a unui laptop performant sau a unor articole sportive, Used Products Oradea îți oferă o gamă variată de produse testate și verificate pentru a-ți satisface preferințele.

Cum funcționează conceptul din spatele businessului?

Una dintre caracteristicile cheie ale magazinului Used Products este angajamentul său față de clienți, prin asigurarea calității produselor tranzacționate și transparența proceselor. Toate produsele intrate în magazin sunt atent evaluate, testate și verificate de către specialiștii din magazin. Indiferent că optezi pentru cumpărare sau vânzare online, pe usedproducts.ro, ori în persoană, în noul magazin Used Products Oradea, îți promitem aceeași calitate a serviciilor și produselor noastre.

Ce spune francizatul Andrei Ionașcu despre alegerea de a aduce Used Products în Oradea:

Deschiderea unui magazin Used Products în Oradea reprezintă o alegere excelentă datorită potențialului acestui oraș vibrant. Oradea este situată strategic în vestul României și este un important centru economic și cultural. Locația în apropierea centrului și accesibilitatea facilă pentru locuitorii din zonă ar putea aduce un flux constant de clienți.

Piața produselor pre-utilizate în Oradea este în creștere, iar orădenii manifestă o atitudine pozitivă față de acest tip de produse. Oamenii sunt tot mai deschiși să exploreze alternativele de cumpărături sustenabile și să adopte un stil de viață eco-friendly. Prin oferirea unei game variate de produse de calitate, magazinul UP ar putea atrage un public numeros și fidel, contribuind la reducerea consumului excesiv și la promovarea economiei circulare în oraș.”

Specialiștii noștri gata să-ți răspundă la toate întrebările și să îți ofere sfaturi utile pentru a face cele mai bune alegeri. Vino să ne vizitezi pe str. Iosif Vulcan, nr. 2, de luni până sâmbătă.

Program:

Luni: 12:00 – 19:00

Marți - Vineri: 11:00 – 20:00

Sâmbătă: 11:00 – 14:00

(advertorial)