Ca şi cum n-ar fi de ajuns că senatorul PSD Ioan Mang se vrea candidatul USL la preşedinţia CJ Bihor în dauna liberalului Cornel Popa, în alianţa locală apele sunt tulburate, mai nou, şi de o afacere cinegetică. Atât deputatul PSD Ioan Roman, cât şi PNL-istul Ioan Puie, fost şef la drumuri în CJ, acum la Direcţia pentru Protecţia Copilului, au ochit acelaşi fond de vânătoare pe care vor să-l ia în concesiune, şi anume fondul 26 Păuşa.

Cum legea zice că fondul se atribuie asociaţiei de vânătoare care aduce la Inspectoratul Teritorial pentru Regim Silvic şi Vânătoare adeverinţele cele mai multe din partea proprietarilor de terenuri care acceptă să se vâneze pe ele, atât oamenii PSD-istului cât şi cei ai lui Puie s-au pus pe adunat adeziuni.

Numai că liberalul a primit semnături inclusiv de la primării liberale care fie nu deţin deloc terenuri în fondul de vânătoare, fie în realitate au suprafeţe mai mici decât cele pe care le-au trecut în hârtii. Şi, cum Roman a depus la ITRSV o contestaţie care demască frauda, s-ar putea ca în curând USL-iştii să înceapă să se vâneze între ei, la propriu.