Reprezentanții echipei de fotbal UTA Arad au anunțat că formația de SuperLigă va disputa următoarele partide de „acasă” pe Stadionul Iuliu Bodola din Oradea, în contextul în care pe Stadionul Francisc Neuman va fi înlocuit gazonul. Arădenii vor juca, astfel, la Oradea meciuri importante cu echipe ca Rapid, Dinamo, Oțelul și Hermannstadt.

„Acasă”, la Oradea 

„Suporterii sunt o parte importantă, indispensabilă a forței echipei noastre în toate competițiile, de aceea îi așteptăm să fie alături de noi și la Oradea, acolo unde AFC UTA Arad va susține meciurile din campionat și Cupa României, pe perioada de timp necesară lucrărilor de schimbare a gazonului, la Arena Francisc Neuman”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial www.uta-arad.ro.

Reprezentanții clubului arădean spun că beneficiază de sprijinul Primăriei Oradea, care deține stadionul, pentru pregătirea aspectelor logistice pentru disputarea unor meciuri de SuperLigă (Liga I). 

„Pe stadionul din Oradea nu s-a desfășurat de foarte mult timp un meci de Liga 1, nu există dotările VAR și omologările necesare, dar beneficiem din toate punctele de vedere de sprijinul total al Primăriei Oradea și al cluburilor CSM și FC Bihor, astfel încât la ora primului meci toată logistica necesară să fie rezolvată”, se mai menționează în informarea făcută de UTA. 

Pentru suporteri

Reprezentanții clubului spun că au ales Oradea pentru suporteri, dată fiind distanța mică față de Arad. De asemenea, aceștia adaugă că și publicul din Bihor este „bun cunoscător al fenomenului”. 

„După ultimul joc pe care îl vom găzdui pe teren propriu în acest an, în compania echipei FC Voluntari (30 septembrie, n.r.), vom reveni cu toate detaliile vizând accesul la meciuriile disputate la Oradea, asigurând toți abonații că vom căuta soluții pentru ca disconfortul cauzat de această situație să fie cel mai mic posibil”, se încheie comunicatul UTA Arad.

Rednic: „Prefer Oradea”

Potrivit site-ului www.sportarad.ro, Bătrâna Doamnă” va disputa la Oradea partidele cu Rapid, Dinamo, Oțelul, Hermannstadt și - probabil - și Farul, din SuperLigă, precum și pe cele cu U. Craiova și FC Voluntari, din Grupa D a Cupei României. 

Antrenorul UTA Arad, Mircea Rednic, a spus că preferă Oradea dintre opțiunile disponibile pentru găzduirea meciurilor. 

„Prefer Oradea, am prieteni la Mediaș și mi-au zis că terenul arată groaznic. (...) Oradea ne ajută”, a spus Rednic, citat de sportarad.ro.

Amintim că și FC Bihor are meciuri importante în perioada următoare pe teren propriu. Este vorba despre cele cu FCSB și Dinamo din Cupa României.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!