Orădenii și turiștii care doresc să se relaxeze sau să beneficieze de tratamente de recuperare sunt așteptați la cel mai modern complex balnear medical din Oradea.

Pe lângă aparatura modernă, Elite Life pune accent pe profesionalism și experiență. Echipa medicală de la Elite Life este coordonată de domnul dr. Gheorghe Moraru, reputat medic specialist în recuperare medicală, medicină fizică și balneologie. Toate procedurile sunt precedate de o consultație, în urma căreia se va prescrie un tratament personalizat.

În cadrul complexului se tratează boli reumatologice de tip inflamator cronic, boli reumatismale degenerative, boli neurologice, afecțiuni ortopedice și posttraumatice, stări și sechele după operații, complicații ale diabetului, dar și boli metabolice.

Se efectuează tratamente și terapii menite să îmbunătățească starea de sănătate a pacienților precum electroterapia, magnetoterapia, laserterapia, kinetoterapia, hidrokinetoterapia și unul dintre cele mai moderne tratamente la ora actuală - terapia Tecar - prin care se stimulează autovindecarea. 

Pacienții vor putea beneficia de tratamente cu ultrasunete, unde scurte, de băi galvanice, masaj manual, drenaj limfatic, tracțiuni pentru discopatii cervicale și lombare, împachetări în nămol sau termoterapii, tratamente cu infraroșu, băi și jacuzzi.

Tarifele și durata diferă în funcție de programul de tratament. În plus, persoanele care doresc să beneficieze de tratamente pentru o perioadă îndelungată, pot opta pentru una dintre camerele puse la dispoziție de Elite Resort Hotel.

Complexul Balnear este situat pe strada I.H. Rădulescu nr. 19, fiind deschis de luni până vineri între orele 09:00-17:00. În afara programului, Elite Life funcționează în regim SPA.

Pentru mai multe informații vă invităm să vizitați http://eliteliferesort.com/complex-balnear-medical.html, să sunați la numărul de telefon 0733 999 233 sau să ne contactați la adresa de e-mail recuperare@eliteliferesort.com.