Sala Enescu-Bartok a Filarmonicii de Stat Oradea găzduieşte, marţi seara, de la ora 19, spectacolul "Vă place... Brahms?" din cadrul turneului naţional cu acelaşi nume al violoncelistului Răzvan Suma şi pianistului spaniol Josu Okinena.

În 2012, Răzvan Suma a fost unul dintre cei mai activi muzicieni români cu un palmares generos de concerte în Europa, Asia şi America. De asemenea, tot anul trecut violoncelistul a susţinut în 17 oraşe din ţară spectacole în cadrul turneului naţional "Vă place Bach?" , urmărit în total de 9.000 de spectatori.

Violoncelistul a revenit în această toamnă în faţa melomanilor cu un nou turneu, intitulat "Vă place... Brahms?" organizat de Asociaţia Culturală "Analia Selis" şi care se desfăşoară în perioada 8-29 octombrie în 13 oraşe din România, inclusiv în Oradea. "Pentru ca povestea turneelor lui Răzvan Suma să fie cu adevărat una interesantă, Sonata nr. 1 în mi minor este puternic influenţată de Bach, tema principală a primei mişcări şi fuga fiind inspirate din lucrarea "Arta fugii", semnată de înaintaşul lui Brahms", anunţă organizatorii.

Biletele pentru spectacolul de la Oradea au fost puse în vânzare la casieria Filarmonicii de Stat.