De luni, toţii preşcolarii şi elevii din Bihor intră în vacanţa de Paşti. Ei nu vor merge la grădiniţe sau la şcoli până marţi, 26 aprilie.

Ca de fiecare dată când elevii sunt liberi, mijloacele de transport în comun circulă cu o frecvenţă mai redusă. Printr-un comunicat de presă, OTL anunţă orădenii că din 18 până în 22 aprilie toate tramvaiele şi autobuzele vor circula conform graficelor de zile lucrătoare cu vacanţă.

Aceasta este ultima vacanţă pe care o au şcolarii până la cea din vară. Între 26 aprilie şi 17 iunie ei vor merge la şcoală după programul obişnuit.

Spre deosebire de elevi, studenţii orădeni nu primesc vacanţă. Ei vor fi liberi pe lângă prima şi a doua zi de Paşti, doar în zilele 22 şi 26 aprilie, recuperând cursurile şi seminariile aferente în zilele de 16, respectiv 30 aprilie.

Activitatea didactică a acestui an universitar se va încheia în 4 iunie, urmând ca între 6 şi 25 iunie studenţii orădeni să fie în sesiunea de examene aferentă celui de-al doilea semestru de studii.