Aquapark-ul President este destinaţia completă. Copiii au, de-acum, şi o zonă de splash, cu jeturi de apă care ţâşnesc din toate părţile, se revarsă din cupa unei flori sau bolborosesc din pardoseală, iar tinerii pot încerca tobogane extreme, pe care ating în alunecare şi 50 kilometri pe oră!

"Încercăm să venim tot la doi ani cu ceva nou, pentru a răspunde aşteptărilor clienţilor noştri", spune directorul complexului, Dumitru Fechete.

Tobogane unicat

Aquapark-ul President dublează distracţia. Cel mai mare parc acvatic privat din Băile Felix şi-a extins suprafaţa cu încă un hectar, dublându-şi capacitatea de primire la 1.500 de persoane.

Dumitru Fechete, directorul complexului Aquapark President"Am avut de la bun început două obiective: să mărim suprafaţa de plajă cu spaţiul aferent pentru încă 500 de şezlonguri cu umbrele şi măsuţe, şi să le oferim oaspeţilor noi posibilităţi de distracţie şi relaxare", spune Dumitru Fechete (foto).

Investiţia, în valoare de 1 milion de euro, a vizat în primul rând amenajarea unui complex de tobogane inedit. Acesta cuprinde două tobogane înalte de 14 metri, dintre care unul de tip "kamikaze", pe care tinerii pot încerca senzaţii tari lăsându-se să alunece în gol pentru a frâna într-o pernă de apă stropind totul în jur, iar altul de tip "pendul", unic în ţară, în care utilizatorul aşezat pe o barcă gonflabilă poate atinge în alunecare viteza unei maşini.

"La rândul lor, copiii au la dispoziţie un tobogan multislide cu patru piste, mult mai blând, care porneşte de la 10 metri", explică directorul.

Aquapark President

Distracţie zi-lumină

În parcul acvatic, distracţia durează cât e ziua de lungă. În extinderea aquapark-ului, copiii au la dispoziţie o zonă splash cu jocuri de apă în care se pot bălăci după pofta inimii, înotătorii pot da ture într-un bazin semiolimpic, iar cei care preferă relaxarea îşi pot savura berea, sucul sau cafeaua direct din apă, la pool-bar-ul amenajat într-unul dintre bazine.

Atmosfera este întreţinută de un DJ care mixează ritmuri estivale de la înălţimea unei estrade, dar şi de animatori care organizează concursuri şi diferite evenimente, de la spuma party la aqua-gym sau aqua-zumba.

"Media de vârstă a persoanelor care s-au cazat în hotelurile noastre este de 42 de ani. Sunt familii cu copii care vor să se distreze în vacanţă", zice reprezentantul President.

Pentru a veni în întâmpinarea turiştilor, peste vară în zona de terasă vor fi organizate în fiecare seară petreceri în aer liber. "Începând de la ora 19, un DJ va mixa muzică pentru tinerii care doresc să danseze. Party-urile se vor încheia la ora 23:30, pentru a nu-i deranja pe clienţii care preferă să se odihnească", precizează Fechete.

Aquapark President

Sănătate curată!

Investiţie totală de peste 3 milioane euro, aquapark-ul numără în prezent 20 de piscine, 8 tobogane şi 5 saune care atrag turişti din toată ţara. Cum relaxarea nu înseamnă doar bălăceală, President pune la dispoziţia vizitatorilor cele mai variate servicii.

"Oaspeţii noştri pot beneficia de peste 28 de proceduri balneare, oferim tratamente anti-îmbătrânire cu Gerovital, dar şi împachetări sau băi cu nămol ori plante, prin cabinetul Pell Amar. Mulţi turişti din judeţele învecinate vin inclusiv pentru cele două cabinete de cosmetică şi serviciile de manechiură, pedichiură sau masaj pe care le oferă", spune Fechete.

Calitatea serviciilor se reflectă în numărul mare de turişti atraşi. În ultima săptămână, gradul de ocupare a capacităţilor de cazare a fost de 100%. Asta, în condiţiile în care Hotelul President numără 104 camere, hotelul Aqua President, amenajat deasupra intrării în parcul acvatic, are 15 camere duble şi 4 apartamente, iar hotelul President SPA, în vecinătatea căruia a fost amplasată noua zonă de agrement, numără şi el 45 de camere şi 5 apartamente. Pentru turiştii care vor să se simtă "presidenţial"...