Câteva zeci de orădeni au decis să facă ceva deosebit de Valentine's Day. Ei şi-au rezervat locuri la barul de noapte al Hotelului Continental, unde au avut parte de un program special.

Pe lângă un meniu bogat şi mai multe momente de cabaret, în jurul orei 20.15, orădenii au urmărit spectacolul de teatru "Hai să facem sex", regizat de Elvira Rîmbu şi jucat de Anca Rusu Sigmirean şi Andrian Locovei.

Spectacolul, după un scenariu scris tot de Elvira Rîmbu, abordează subiectul actului sexual, considerat tabu, dar atinge, de fapt, şi probleme mai profunde în relaţiile de cuplu, despre rutină, frica de implicare şi frustrări.

Momentele comice şi interactive, care au stârnit aplauze şi hohote de râs din partea publicului, sunt alternate cu momente dramatice şi emoţionante în care, pe un fundal muzical adecvat, actorii rostesc monologuri despre sex, dragoste şi viaţă.

Actorii au fost răsplătiţi cu aplauze furtunoase de spectatori, care şi-au continuat apoi seara dedicată dragostei intrând pe ringul de dans.