Luni sunt programate alegerile pentru noua conducere a Asociaţiei Judeţene de Fotbal. Pentru funcţia de preşedinte luptă doi candidaţi, Valer Vancea, actualul preşedinte, şi Dan Matei, directorul LPS Bihorul.

Biroul Executiv al AJF Bihor informează că, întrunit în şedinţă pe data de 28 februarie, a decis acceptarea dosarelor de candidatură pentru funcţia de preşedinte a AJF Bihor depuse de către Dan Constantin Matei şi Valer Vancea, respingând, totodată, dosarele lui Mircea Fodor şi George Bologan, pentru lipsă de expertiză. Motivul principal pentru care dosarele au fost respinse este lipsa de experienţă în activitatea de management al unei instituţii sau al unui club sportiv.

Cei doi candidaţi rămaşi în cursă au, însă, această experienţă. Dacă Valer Vancea are experienţa conducerii Asociaţiei, Dan Matei vine cu expertiza din fruntea Clubului Sportiv Şcolar, dar şi al FC Bihor, el fiind într-o perioadă şi preşedintele clubului de fotbal fanion al judeţului.

Adunarea Generală la care se va vota preşedintele va avea loc luni, de la ora 16.30 din sala mică a Casei de Cultură a Sindicatelor din Oradea.