„Van Damme”, bărbatul din Alba Iulia care a devenit subiect național de presă după ce, în februarie, s-a întins pe o șosea aglomerată din oraș, iar mai multe mașini l-au ocolit, fără să oprească să-l ajute, a repetat figura periculoasă. Acesta s-a culcat joi într-un sens giratoriu din Alba Iulia.

Un cititor al publicaţiei Alba24.ro a trimis redacţiei o imagine în care se vede cum bărbatul s-a întins pe mijlocul unei benzi din sensul giratoriu dintre străzile Tudor Vladimirescu - Ardealului - Calea Moţilor din Alba Iulia. 

Acesta a fost luat de pe şosea de poliţişti, care potrivit sursei citate, l-au şi amendat cu 400 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În ultimele luni, bărbatul în vârstă de 48 de ani, care ar fi şi dependent de alcool, a fost dus de mai multe ori la Unitatea de Primiri Urgenţe din Alba Iulia, după ce s-a întins pe carosabil în mai multe zone din oraş. La finalul lunii februarie, acesta s-a pus pe şosea în jurul orei 12, pe Bulevardul "1 Decembrie 1918". Cât a stat acolo, mai multe maşini l-au ocolit, iar în final un autoturism a oprit în dreptul lui, iar pasagerii l-au ridicat pe „Van Damme” de pe carosabil.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!