Potrivit Cancan, actorul s-a întâlnit acum câteva seri la o petrecere cu mai mulţi prieteni, printre care era şi această tânără, în vârstă de 19 ani, pe nume Andreea Ungureanu, elevă în ultimul an de liceu şi în acelaşi timp manechin.

blonda.jpgDupă ce au petrecut câteva ore într-un restaurant, Van Damme i-ar fi cerut fetei să iasă din clădire pe uşa principală în timp ce el pleca prin spate, spre hotelul la care e cazat. Cei doi s-au reîntâlnit în câteva minute la hotel.

Andreea a recunoscut că a intrat în seara în care a fost surprinsă de paparazzi după celebrul actor în hotel, dar susţine că a făcut-o numai pentru a continua discuţiile începute la petrecere. După ce Van Damme a complimentat-o, a chemat şoferul, spunându-i să o ducă acasă...

"Domnul Jean Claude Van Damme călătoreşte foarte mult. M-a întrebat dacă am văzut vreodată Parisul, apoi mi-a spus ca poate îl vom vedea împreună", a mărturisit Ungureanu ziariştilor bucureşteni.

Sesizând, probabil, potenţialul artistic al fetei, starul a continuat cu o altă propunere, la fel de tentantă. "Mi-a spus să dau o probă, să vadă cum interpretez şi poate în viitorul apropiat va urma o colaborare", a adăugat Andreea.