Voluntarii Asociației Caritas Eparhial Oradea organizează joi, 30 mai, începând cu ora 15.30, o căutare de comori pentru tineri cu vârsta de peste 14 ani din Oradea și împrejurimi.

Doritorii se pot înscrie online gratuit în aventura Treasure Hunt, până în data de 26 mai, accesând codul QR de pe afiș (foto jos), iar ulterior vor primi mai multe detalii de la voluntari. Locurile sunt limitate.

Întâlnirea va avea loc în fața Teatrului de Stat Regina Maria joi, 30 mai, începând cu ora 15.30. Acolo vor fi enunțate regulile jocului, se va face repartizarea pe echipe de aproximativ 5 participanți și va fi extras primul indiciu, pe care participanții vor trebui să îl descifreze pentru a putea avansa în cursă.

„Vor trebui să îndeplinească mai multe sarcini și să caute mai multe indicii care îi vor duce în explorarea orașului, având același scop: să descopere primii COMOARA”, transmit organizatorii.

Aceștia au anunțat și zona de desfășurare ca fiind centrul orașului, Piața Unirii și împrejurimi, bdul Magheru, malul drept al Crișului.

Prima echipă care ajunge la final va primi un premiu, cu condiția ca toate sarcinile să fie îndeplinite și regulile jocului să fie respectate.

Aceasta nu este prima Vânătoare de comori din Oradea, în oraș având loc în ultimii ani mai multe astfel de aventuri cu diverse tematici. De asemenea, în vară va avea loc, tot gratuit, un tur de Treasure Hunt atipic, ce presupune descoperirea de comori arhitecturale, înzestrate nu doar cu frumusețe, ci și cu povești.